Euron Houtenvloeren overgenomen door van Wiefferen BV

Amersfoort, 1 maart 2015

Betreft: EURON bij Van WIEFFEREN

Beste heer, mevrouw,

Per 1 maart 2015 is EURON houten vloeren ondergebracht bij Van Wiefferen te Amersfoort.

De vorige eigenaren Rob en Martijn vonden steeds minder tijd in hun overvolle agenda om de winkel open te houden en alle commerciële activiteiten die nodig zijn om een winkel te runnen uit te voeren.

Als Traject Parket kunnen zij zich nu volledig richten op de uitvoering van de opdrachten en het produceren van houten vloeren. Wat niet veranderd is, is dat Rob en Martijn bij u langskomen om te voorzien van een advies op maat. Indien gewenst kunnen zij ook in onze showroom een afspraak met u maken!

Wij als van Wiefferen BV maken al jarenlang gebruik van de materialen en het vakmanschap van Traject Parket. Of het nu gaat om het leggen van een nieuwe houten vloer, het schuren en afwerken van een bestaande vloer, het leveren en plaatsen van plinten, of het leveren van onderhouds middelen; dit alles blijft bij het oude. Rob en Martijn blijven ons volledig assisteren en adviseren!

Wat wel nieuw is dat EURON houten vloeren nu als volledige parketafdeling in onze showroom is ondergebracht. Dit houdt in dat het combineren met andere onderdelen uit ons assortiment op één plek kan gebeuren, wat u veel tijd, moeite en vooral geld zal besparen!

U heeft dus alles onder 1 dak!

Ons team, met eigen stoffeerders en monteurs, zorgt dat deze materialen vakkundig bij u geïnstalleerd worden. Ook hebben wij een netwerk van vakbekwame bedrijven om ons heen verzameld die, door ons aangestuurd, uw opdracht uitvoeren! Denk hierbij aan een schilder, behanger, stukadoor of aannemer. Al deze werkzaamheden bieden wij aan om u te ontzorgen!

Voor u 1 offerte, 1 aanspreekpunt en 1 factuur!

Graag nodig ik u uit om onze showroom te komen bewonderen.

Van Wiefferen BV

Paul van Wiefferen